Categorieën
Me And My Diary TwinLocked

De Laatste Voorwaarde

There comes a time when nothing is meaningful
except surrendering to Love – Rumi

Het Universum is hier verdacht goed bezig mijn agenda leeg te maken. Zo leeg dat ik besloten heb om van de nood een deugd te maken en mijn uitstelgedrag ineens tot bij de Liefdeswortel aan te pakken. Wellicht (met grote zekerheid) de onderliggende reden ervan. Dus voilà. Ik begin er aan, met het neerschrijven en delen van mijn verhaal. Een verhaal waar ik (in dit leven) intussen 16 jaar actief op aan het knabbelen ben. Dus dat is wel wat, om alle losse eindjes nog eens te doorlopen en uit mijn systeem te schrijven. Of wie weet, … er juist weer ‘in’? Want een tweelingziel zit IN je Ziel gebrand, onlosmakelijk. Die krijg je d’er met niets uit. Of je dat nu wil of niet. Hier is een ‘Hogere Wil’ aan het werk, met een Modus Operandi waar ik alleen maar U tegen kan zeggen. Echt. Het enige wat ik met 100% zekerheid weet is dàt ik dit heb te doen. En dat ik het klaarblijkelijk nu heb te doen. Dus ik geef me eraan over … over aan de roep … aan de zieleroep … de tweelingzieleroep. Niet alleen ‘mijn’ Geest, maar ook die van ‘Vader’ Tijd is Rijp om hier wat extra bewustzijnslicht op te schijnen. Met mezelf en mijn (dagboek)verhaal als levend lesmateriaal. Welkom in mijn dubbel-bubbel-multi-verse !!!

Beginnen doe ik in het ‘heden’ met een dagboekbrief die de ontwikkelingen van de voorbije maanden goed samenvat. Van waar ik kom. Waar ik nu sta. En waar ik naartoe aan het gaan ben. De brief heb ik genoemd ‘Me and My Diary’ en is gericht aan m’n twin.

(…) Er moet mij iets van het hart. 

Na veel innerlijke omzwervingen weet en begrijp ik nu exact waarom is gebeurd wat is gebeurd. Alsook de manier waarop. Plezant was anders, maar ik snap het nu wel. Dat ik van je hou is een Eeuwig Feit. Zoals ik het altijd heb gezegd en zal blijven zeggen: mijn Hart heb je, mijn Ziel ben je. Eenvoudiger krijg ik het niet gezegd. 

Vanuit mijn taak die ik hier als bewustzijnswerker te vervullen heb, voel ik dat wat ik leerde (en zal blijven leren) uit onze zielsverbinding niet langer voor mezelf kan en mag houden. Het is zo immens veel. Zo immens groots. Dat woorden me ontbreken. Jarenlang heb ik een dagboek bijgehouden met al mijn innerlijke zieleroerselen hierover … ik kon niet anders. Er was geen levende ziel die begreep waar ik (en jij dus ook, maar op een andere manier …) door aan het gaan was. Lange tijd kreeg ik zelf óók geen kop noch staart aan ons verhaal. En het antwoord dat ik telkens (intuïtief) kreeg was … dat er geen kop noch staart aan ons zijn … je weet wel … Alfa Omega, Yin Yang … het zijn allemaal échte bewustzijnsstaten … waar de doorsnee mens niet het flauwste benul van heeft dat ze überhaupt bestaan. Laat staan de fysieke, emotionele, psychische en spirituele implicaties ervan! Twee lichamen. Eén Ziel. Het bestaat wel degelijk. Ik wou wat ik al schrijvend ‘ont-dekte’ wel met je delen, maar je weet zelf ook dat dat niet mogelijk was. Dus ik hield het maar allemaal ‘binnen’, ‘binnen’ en nog es ‘binnen’. It was Just Me and My Diary … en daar zou het ook blijven. Achter slot en grendel.

Tot ik een tijdje geleden mijn bio aan het bijwerken was. Alles wat te maken had met astrologie ‘alleen’ kwam er vlotjes uit … maar ik kwam tot het besef dat ik het échte diepe bewustzijnswerk veel meer haal uit mijn dagboekschrijfsels, dan uit de astrologie alleen. Astrologie was en is nog steeds mijn ‘hulpmiddel’ om het plaatje helder te krijgen en overeind te blijven. Alleen, heb ik daar nog nooit openlijk over durven praten (Just Me and My Diary …). Ook omdat ik tot op vandaag voornamelijk 1-op-1 werk deed, waarbij ik over mijn persoonlijke stukken niet hoefde te praten. Dat is voor mij altijd een stille ‘zegen’ geweest … maar nu begint het mij als een ‘beperking’ op(en) te breken.  De deuren naar het 1-op-1 werk zijn zich in sneltempo aan het sluiten, waardoor ik me uit mijn (schijn)veilig nest van onzichtbaarheid voel gestoten. Ver buiten mijn comfortzone. Borst vooruit. Kin omhoog. En … Mond Open. Mocht ik niet zo goed zijn afgestemd op mijn Ziel, ik zou het niet doen. Maar ik kan er niet van blijven weglopen … deep down, weet en voel ik in elke cel van mijn wezen dat ik dit heb te doen. 

De eerste puzzelstukjes beginnen al vorm te krijgen. De bedoeling is dat ik vanuit mijn eigen ervaringsverhaal (en dus niet vanuit de theorie alleen) kennis en bewustzijn ga brengen over wat (tweeling)zielsverbindingen nu écht zijn, hun functie (meer dan kommer en kwel alleen !!!), en niet in het minst, wat we eruit kunnen leren. Dus niet langer ik en mijn dagboek alleen… maar iedereen. De tijd is rijp om dit onderwerp voor eens en voor altijd uit de taboesfeer te halen. Want au fond is het dat.  Een lang vergeten, verzwegen en diep onderdrukt verhaal dat leeft in ons allemaal: TwinL☯cked (…)  

Het doel is het verhaal te brengen in functie van bewustzijnsgroei. Dat wil zeggen, vanuit éénheidsperspectief. Niet vanuit verdeeldheid/polariteit. Als ik dat niet kan, begin ik er eenvoudigweg niet aan of zet ik de boel gewoon stop. Da’s de deal !!! Kan ik het wel. Dan zal dit mijn levenswerk zijn waar ik mij, zolang ik mij op deze bol mag rondbewegen, mijn tijd en Liefde aan ga geven. Met of zonder jou aan mijn ‘fysieke’ zijde. It’s Not In My Hands. De Onzijdige Zielezijde daarentegen … die zal er Altijd Zijn en is de plek van waaruit ik zal schrijven en (ver)blijven. Mocht je vroeg of laat voelen jouw zijde van het verhaal eraan toe te willen voegen,… voel je vrij. Het kan alleen maar een meerwaarde zijn. Het uiteindelijk doel is tenslotte dat beide zijden van de medaille er evenwaardig en gelijk aan elkaar mogen zijn. It’s a Joint-Ad-Venture. Het Is Nooit Anders Geweest. 

In Alle Liefde, Eerlijkheid en Respect,

Eva

En daarmee is alles gezegd. 
Mijn Laatste Voorwaarde … Is Niet Meer

#WRITEYOURLIFE TOO

Heb je zelf ook een creatief project waar je je hart en Ziel in kwijt wil? Ik heb nog enkele exemplaren van deze leuke #writeyourlife Atoma schriften (Limited Edition 2023). Do Your Thing en Let’s Write The Future Together. Is dat niet wat we allemaal op één of andere manier komen doen hier op Aard? Ieder onze ‘unieke’ waargebeurde verhalen vertellen, eruit leren, en delen … Just The Way It Used To Be. Klik op de foto’s hieronder voor product info.

EVA’s TRACK JE PLAN(NER)

Zoals je kon lezen is naast astrologie dagboekschrijven altijd mijn ‘zelfhulp’ therapie geweest. Door de jaren heen ontwikkelde ik een ‘soulproof’ DIY schrijf-, plan en organisatiesysteem dat je helpt je zieleplan (zonder horoscoop) te ‘tracken’ en ‘trekken’. Vandaar ook … ‘Ik Track m’n plan en ‘t Groter Plan trekt mij’ … en dit zowel in lineaire ‘kronos’ (doe)tijd, als in de natuurlijke ‘kairos’ (zijns)tijd. Twee voetjes goed gegrond in beide werelden. Ik leg het je heel graag uit tijdens mijn ‘Track Je Plan(ner)’.

PO•WEETJES KAARTENSET

En ja. Ook mijn kaartenset zit dieper dan diep verweven in mijn verhaal. Ze zijn mijn eerste uitlaatklep geweest om de diepte van de verbinding onder woorden te proberen brengen. Alles wat ik hem wou zeggen, maar niet mocht … vatte ik dan kernachtig samen in deze bewustzijnsactiverende ‘All-In-One-Liners’. Ik denk dat ik minimum één (maar wellicht veel veel meer) voorbije levens heb gehad waar ik Kennis en Bewustzijn in ‘codetaal’ diende te bewaren/beschermen voor zij die konden zien en horen. Dat stuk speelt nog altijd diep in mij. Niet kunnen/mogen/durven uitdrukken wat je ziet, weet en hoort, op straffe van de dood … deze Po•Weetjes waren mijn eerste redmiddel om er toch iets over kwijt te kunnen op een speelse, lichte en zingevende manier, waar niet alleen ik, maar iedereen iets aan had. En ze ‘werken’ écht.  Ik heb er nog vijf in voorraad. Dat zijn de allerlaatste wat betreft dit set. Daarna weet ik nog niet of het de bedoeling is dezelfde set te laten bijdrukken, of een nieuw set samen te stellen. Ik wacht hiervoor op de juiste tijd en richtlijnen. Vooruit bestellen kan altijd, dan heb ik alvast een idee van de oplage voor een volgende druk.

G(R)OEI VRAAG

  • Welk uitstelgedrag wil jij tot bij de liefdeswortel gaan aanpakken n.a.v. het lezen van deze blog?
  • Welk onderdrukt verhaal leeft in jou? 
  • Welke pijn hou je binnen of praat je liever (nog) niet over, maar weet je wel dat je ‘iets’ mee hebt te doen?

PS: Astrologisch gezien zijn diepe pijn en traumastukken gelinkt met de planetoïde Cheiron, het archetype van de ‘gewonde genezer’. Ook hier zie je weer de twee zijden van één medaille. Enerzijds het gewond zijn. En anderzijds de genezing ervan. Is het je trouwens al opgevallen dat de woorden genezing en zegening uit dezelfde letters bestaan? Anagrammen dus. Net als twins gaan ze hand in hand. Een gids van wond naar wonder is trouwens de ondertitel van het  Boek van Vergeving (Willem Glaudemans). Ik las het in juni 2013 en ervaarde het als een sterk ‘openbarend’ boek dat de hemelsluizen open zette voor een eerste échte ‘download’ van Po•Weetjes (toen nog Lichtgedichtjes). Dat is het moment waar ik voor het eerst mocht ervaren wat ‘channelen’ is. Want het was duidelijk. Ik schreef ze niet. Ze schreven mij. En ik … ik rolde ze uit …

WOND
WONDer
WONDerbaarlijk

ik stond erbij
en ik keek ernaar
van buiten volwassen
van binnen gewassen

(* naar het Boek van Vergeving van Willem Glaudemans,
de Wonder-Man, 26/6/2013)

XTRA LEES- KIJK- en LUISTERTIPS

2 reacties op “De Laatste Voorwaarde”

Lieve Eva,

Zo trots op jou! Te lezen dat je jouw unieke zuivere verhaal gesteund door het Universum wilt delen met de wereld. Ik weet dat velen hierdoor zich begrepen zullen voelen, inzichten krijgen maar vooral ook de juiste betekenis van “Twins” zullen ontdekken. Je kan overal wel informatie hierover vinden maar het doorleven zoals jij dat tot nu toe gedaan hebt en nog ….. Dat is zo belangrijk, dat is zo puur en dat is wat zielen willen horen/voelen. Ik wens je, nog meer dan, het allerbeste x Blijf in de overtuiging dat alles goed komt. Jou intuïtieve relatie/aanvoelen vanuit de kern met het Universum is zo intens, jij leeft vanuit de universele wetten, jij bent jou mooie Ziel xxx

Maar Lieve, zooo ontzettend lie-ief jou hier te lezen !!!! Ik krijg er de tranen van in mijn ogen. Jouw woorden spiegelen je eigen Kern hé, dus lees ze ajb ook een keertje voor jezelf. Zo dankbaar jou in mijn leven te mogen hebben, als gelijke ‘naast’ mij te wandelen in een verhaal … waar woorden mij te kort schieten. Mocht ik het niet zelf hebben meegemaakt, ik had het wellicht ook niet geloofd. En niet één keer heb je mij, noch hem geoordeeld en bleef je open om mee te zoeken … naar antwoorden, lichtpuntjes. Door alles ‘ongekuist’ naar je te mogen wegschrijven heb je mij de mogelijkheid gegeven om meer en meer in mijn eigen intuïtie te durven gaan geloven. Zo hard, dat alles er nu uitfloept, nog voor ik het kan binnenhouden … 😉 Dàt Lieve Lieve, dat is MEER DAN GOUD WAARD!!! Neem dat ook maar even binnen als je wil … Love You Love You Love You !!!! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *