Categorieën
De Architectuur van de Ziel Po•Weetjes TwinLocked

Yin Yang

A Joint-(Ad)-Venture

Wanneer ik woorden met een hoofdletter begin, dan heb ik het over het onsterfelijke deel in ons. Zo draagt iedereen een Mannelijke en een Vrouwelijke Pool of Energie in zich. Deze staat los van je geboortegeslacht, en is neutraal in de letterlijke zin van het woord. Het Mannelijke is niet beter dan het Vrouwelijke, noch omgekeerd. Het zijn evenwaardig en onlosmakelijk aan elkaar verbonden energieën zoals weergegeven in het universele symbool van Yin en Yang (zie filmpje hieronder). Waarbij Yin staat voor de Vrouwelijke en Yang voor de Mannelijke Pool of Energie. Universeel dus. In Alles En Iedereen!

Credits: Resonance Science Foundation – Nassim Haramein

In het filmpje kan je ook duidelijk zien hoe een Ziel (torus) één ‘gesloten’ energetisch geheel is. Het is een éénheid die bestaat uit twee energetische polen. Letterlijk dus een Twee-in-Eén-heid. Elke pool speelt een specifieke eigen rol binnen de energetische huishouding van het gedeelde geheel. Ik licht deze ‘rolverdeling’ even toe aan de hand van enkele veel gebruikte begrippen/kwaliteiten. Dan wordt het meteen duidelijk:

YIN (-)YANG (+)
Vrouwelijke EnergieMannelijke Energie
HartVerstand
IntuïtiefLogisch
IrrationeelRationeel
VoelenDenken
Overgave / VertrouwenControle
PassiefActief
Zijn Doen
Verticaal Horizontaal
MultidimensionaalEéndimensionaal
Natuurlijke FlowLineair Plannen
KairosKronos
Innerlijk Weten (Gnosis)Uiterlijk Meten
CreëertManifesteert
Buiten Tijd & Ruimte (voelbaar)Binnen Tijd & Ruimte (meetbaar)
FlexibiliteitRigiditeit
H.Eden (Eeuwige Nu)V – (H) – T
GeduldigOngeduldig
Innerlijke M.O.E.D.T.Uiterlijke MOET
LifelinesDeadlines
OngeplandGepland
Ziel (Hoger Zelf)Aardse Persoonlijkheid (Lager Zelf)
Ik voel dus ik benIk denk dus ik ben
DF – Divine FeminineDM – Divine Masculine
Spiritualiteit Wetenschap
GeestMaterie
Van binnen naar buitenVan buiten naar binnen
MagnetischElektrisch
Yin en Yang, twee polen van dezelfde eenheid: een twee-éénheid. Forever Embedded.

Iedereen draagt beide polen in zich maar er is altijd een pool waarmee jij je het meest identificeert, en die hoeft dus niet overeen te komen met je sekse. In onderstaande filmpjes legt Natural Mystic zeer goed uit hoe de rolverdeling van de Yinne (DF) en Yange (DM) Pool binnen de TZ-dynamiek er uit ziet. It Really Is A Joint-(Ad)-Venture … From The Beginning Untill The End. The Alpha, The Omega. The Yin, The Yang. Het Ware Liefdes Garantie Plan… Woorden Schieten Mij Tekort …

🎬Twin Flames – Divine Feminine’s Role (Natural Mystic)
🎬Twin Flames – Divine Masculine’s Role (Natural Mystic)
🎬Jan Bommerez: Tegenpolen zijn geen tegenstrijdigheden maar gradaties van één en hetzelfde
👓 In The Making: De Architectuur van de Ziel

From Rupture to Rapture

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *