Categorieën
Po•Weetjes TwinLocked

Mijn verhaal voorbij de Astrologie …


Eén van de 5 billboards rond de thema’s verbinding en gehechtheid
die je her en der in het Heistse straatbeeld terugvindt. Een initiatief
van CC ZWaneberg en afdeling Stuw Heist van Don Bosco.
Meer info over dit billboardproject vind je hier

Sinds de breuk met mijn zielsliefde (2008) loop ik met een oceanisch groot verdriet rond. Een oerverdriet. Te groot om door één mens gedragen te worden. Zo voelt het. Dit bracht me op een jarenlange en diepgaande innerlijke ontdekkingsreis (à la Hero’s Journey, Joseph Campbell) om uiteindelijk in m’n poedelnaakte zielebl♾️tje  uit te komen bij mijn ‘twin-within’. Deze reis heeft me bij kennis en bewustzijn gebracht, die ik tot op vandaag alleen met mijn dagboek heb ‘durven’ delen. De bewustzijnsinhouden bracht ik impliciet wel al binnen in mijn astrologisch duidingswerk en mijn creatieve schrijfsels, … 

Het onbegrip waar ik onderweg op stootte heeft mij in extremis in en op mezelf binnenstebuiten en ondersteboven doen keren. Moederziel alleen in mijn verwerkingsproces. It was literally just me, myself, my ‘twin within’ … en mijn Astrologie als Neutraal Kosmisch Huwelijk(s)Bemiddelaar. Toen ervaarde ik dit alles als uitermate frustrerend en ‘bovenmenselijk’ (ik wik mijn woorden) moeilijk. Maar nu, achteraf gezien, begrijp ik dat het zo bedoeld was om zonder invloed van buitenaf de innerlijke liefdesband (i.e. Heilig Verbond/Huwelijk/Sacred Union) van binnenuit (er was geen andere uitweg) te navigeren om er te leren hoe de Architectuur van de Ziel in elkaar steekt, hoe ze indaalt, hoe en waarom ze zichzelf opsplitst in een mannelijke-vrouwelijke essentiepool, hoe ze verder indaalt, in spagaat rock bottom gaat, en vandaar weer opstijgt om na griezelig veel laagjes & rondjes weer ‘Thuis’ te komen in haar oorspronkelijke twee-eenheidsstaat. Eerst innerlijk/energetisch. Dan uiterlijk/in de materie. Materie volgt geest. As Above So Below, As Within So Without, As The Universe So The Soul, … 

De signalen die de voorbije weken met bakken uit de Hemel zijn komen vallen, nodigen mij nu uit om de omgekeerde beweging te beginnen maken. Van binnen naar buiten. En dat ga ik doen door mijn verhaal te beginnen vertellen aan de hand van een ander verhaal dat we allemaal kennen. Geen mythe, maar een Onwaarschijnlijk Waar Gebeurd Waar Liefdes Verhaal dat we, ook allemaal, op één of andere manier onbewust aan het herspelen zijn. Ik heb het over het Bijbels Scheppingsverhaal met als hoofdrolspelers Lilith, Adam en Eva. Met dat verschil dat ik het uit de religieuze context ga halen en het ga hertalen naar actuele (kwantum) bewustzijnsprocessen die ons individueel en collectief kunnen helpen om uit de huidige bewustzijnscrisis te geraken zonder onszelf, elkaar en onze planeet nog langer te vernietigen. Who’s In?

Als gevolg van dit alles, zitten er voor het najaar behoorlijk wat veranderingen aan te komen, waar ik in volgende nieuwsbrieven nog uitgebreider over zal schrijven. Blijf je graag op de hoogte van mijn ‘scheppings’-verhaal, lesaanbod, schrijfsels en creaties …dat kan via de onderstaande knop(pen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *