Categorieën
Astrologie voor de Ziel Consulten Po•Weetjes

Los Blokje

m’n favoriet blokje

knaagvraag

Dan heb ik voor jou, wat ik noem, mijn ‘Los Blokje’ paraat; een korte sessie (30 mins) waar we heel concreet inzoomen op je huidige situatie en vraag. Uiteraard steeds met je geboortehoroscoop als neutrale getuige naast je staan.

Klanten signaleren me meer dan eens hoe ‘anders’ deze sessie is dan een ‘gewone’ horoscoopduiding (i.e. radix of radix-solar). En ja, ik ervaar dat zelf ook zo! Daar waar een volledig horoscoopconsult meer een beschrijvend invoelen en verkennen is van je persoonlijke speel- en creatiepotentieel, zijn Losse Blokjes ideaal voor wanneer het potentieel bezig is te ‘landen’ maar je o.w.v. de ‘nieuwigheid’ nog niet goed weet hoe er vanuit eenheidsbewustzijn naar te kijken of mee om te gaan. Dat is het moment dat het Los Blokje in zijn volledigheid in werking treedt, concreet en direct toepasbaar.

Dus vergis je niet. Een ‘los blokje’ klinkt misschien wat ‘kort’ en ‘klein’ in lineaire tijd, niet zo in doeltreffendheid, noch in dimensionali-tijd 💫

#spontaanklantenbedankje

“Hey Eva,  ik wou je even laten weten dat jouw losse blokjes, waarvan ik er al drie heb mogen ontvangen, mij altijd super veel inzicht en richting geven in de situaties waarin ik zat, … en soms toch ook weer even in blijf steken. Maar dan herbeluister ik onze gesprekken, waar ik iedere keer weer veel kracht uit haal en weer iets nieuws van opsteek. Echt ongelofelijk hoe pertinent en krachtig die losse blokjes van jou zijn! Dank je wel!” – Aagje